Strøm fra 1600 kvm med solceller

Vaskeriet vårt krever mye energi, men med solcellepanel på taket, vil vi dekke mesteparten av strømforbruket med energien vi selv produserer. 

Bedriften vår har nylig tatt et stort skritt mot en mer bærekraftig fremtid ved å starte prosjektet med å ta i bruk solcelleenergi.

1600 kvadratmeter med solceller vil gi oss muligheten til å produsere vår egen energi fra solen, og redusere vår avhengighet av nettstrøm.

Vaskeriet vårt krever mye energi for å kunne fungere, men med solcellepanelene på plass, vil det meste av strømforbruket vårt bli dekket av den energien som blir produsert. Dette vil gi oss en større grad av uavhengighet når det gjelder energiforsyning, og samtidig bidra til å redusere våre energikostnader.

Å ta i bruk solcelleenergi er et bevisst valg som er i tråd med vår miljøvennlige profil. Ved å ta i bruk en fornybar energikilde, vil vi kunne bidra til å redusere vårt karbonavtrykk og begrense vår påvirkning på miljøet. Dette er ikke bare en fordel for oss og våre kunder, men også for samfunnet som helhet.

Les mer om vårt miljøfokus

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Neste
Neste

Nytt anlegg for mer nøyaktig dosering av kjemikalier